Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Γεννήθηκε ο Αντίχριστος ???

22 Νοε. 07
Γεννήθηκε ο Αντίχριστος στην... Ιταλία (Ραβέννα)

"ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ανάμεσα στην Ορθόδοξη και την Καθολική Εκκλησία μοιάζει να φτάνει στο τέλος του ύστερα από χίλια χρόνια. Ο ιταλικός Τύπος διατείνεται ότι στο μυστικό κείμενο που υπέγραψαν οι εκπρόσωποί τους αναγνωρίζεται η πρωτοκαθεδρία του Βατικανού.

Συμφωνία μεταξύ ορθοδόξων και καθολικών, παρουσιάζει η εφημερίδα «Ρεπούμπλικα»

Ο Πάπας είναι «ο πρώτος των Πατριαρχών», η Ρώμη είναι «η πρώτη έδρα» και η Εκκλησία της Ρώμης «προΐσταται με αγάπη». Με αυτές τις βασικές παραδοχές, που σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ανοίγουν τον δρόμο στην επανένωση μετά το Σχίσμα του 1054, έκλεισε στη Ραβέννα η σύνοδος της Καθολικής Εκκλησίας και των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Το εμπιστευτικό κείμενο παρουσίασε κατ΄ αποκλειστικότητα χθες η εφημερίδα «La Repubblica» και είναι αποτέλεσμα της συνόδου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Ραβέννα, όπου εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης."

«Ξεχειλωμένο το δημοσίευμα»

«ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ» χαρακτηρίζουν πηγές του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Ρεπούμπλικα» ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία αναγνώρισε την Πρωτοκαθεδρία του Πάπα.
Οι πηγές του Φαναρίου δήλωσαν στα «ΝΕΑ» χθες ότι στο πολυσέλιδο κοινό κείμενο μεταξύ Βατικανού και Οικουμενικού Πατριαρχείου «αναγνωρίζεται η Πρωτοκαθεδρία του Πάπα την πρώτη χιλιετία, όταν η Εκκλησία ήταν μία».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζεται και σήμερα η Πρωτοκαθεδρία». «Το δημοσίευμα είναι ξεχειλωμένο», είπε στα «ΝΕΑ» η πηγή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

(ΤΑ ΝΕΑ. Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007)


Προφητικό κείμενο της 7 Δεκ. 2006

FORUM: Ιψενικός «γάμος» διασήμων («ορθόδοξου» με παπικό)!




22 Νοε. 07

«Κωνσταντινούπολη (AsiaNews) - ο Βενέδικτος και Βαρθολομαίος, εξετάζουν τη δυνατότητα να «ανοίξουν» μαζί τον επόμενο κύκλο των «επαφών» τους για να παρουσιάσουν την κοινή επιθυμία τους να ακολουθήσουν την πορεία της πλήρους («ολοκληρωμένης») κοινωνίας «να κοινωνούν» (σαν ομοτράπεζοι και όχι μόνο) από το ίδιο ποτήριο»). Σύμφωνα με τις πηγές από το οικουμενιστκό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, η νέα αυτή «επαφή» θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, στη Ραβένα (ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει) τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.»

Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι «ποιος» από τους δυο θα κάνει τον παπα και «ποιος» την πάπισσα! ..Ώστε σε μια από τις (άγονες μέχρι στιγμής αυτές) «επαφές» τους, να προκύψει τελικά το «ποθούμενό» τους, η τερατογέννηση δηλαδή του Αντίχριστου: της νέας ψευτοένωσης και υποταγής της Αλήθειας στο ψέμα, της Ορθοδοξίας στον παπισμό..

Ανεξάρτητα πάντως από τη «νύφη» και τον «γαμπρό», φαίνεται να «ελίσσεται» ο Χριστόδουλος (της γνωστής ομοφυλοφιλικής εκκλησίας της Ελλάδος, του Παντελεήμονα κ.λπ.). Τι ρόλο να παίζει άραγε αυτός; Αυτόν του βιάγκρα μήπως (τρομάρα του), προς βοήθεια του γηραιού γαμπρού; Ή μήπως το ρόλο αυτού που βαστάει «φανάρι», αλλά και του κουμπάρου που θα βαφτίσει τελικά και τον «προσδοκώμενό» τους να γεννηθεί από αυτούς, από την αισχρή τους αυτή μίξη (με την μέθοδο των τριών, του Ίψεν), Αντίχριστο;

http://img147.imageshack.us/img147/4948/assetslarget4206457813b9yp.jpg

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω ο Πάπας Ρώμης! Κάτω η Σουλτάνα του Αιγαίου, η Μπέμπα Μπλανς, η Δούλα, και όλες οι Μητροπολίτισσες με στριγκ! Ζήτω η Καθολική Εκκλησία!

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΤΟ ΒΗΜΑ
Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Και όμως, φαίνεται ότι ο Βενέδικτος ΙΣτ΄ γνώριζε για τα κυκλώματα παιδεραστών στην Καθολική Εκκλησία και, ως καρδινάλιος τότε, τα κάλυπτε διά της σιωπής
(RΕUΤΕRS/ ΑLΕSSΙΑ ΡΙΕRDΟΜΕΝΙCΟ)


Ένοχη η σιωπή του Πάπα Βενέδικτου για το σκάνδαλο με τους παιδεραστές

Κατηγορείται πλέον για συγκάλυψη στοιχείων ενοχοποιητικών για ιερέα που παρενοχλούσε ανηλίκους...

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_9375.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ... "Γεννήθηκε ο Αντίχριστος ???"

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_8349.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νέες καταγγελίες σε βάρος του Πάπα

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_4199.html