Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

FORUM: Ιψενικός «γάμος» διασήμων («ορθόδοξου» με παπικό)!

Ιψενικός «γάμος» διασήμων («ορθόδοξου» με παπικό)!

7 Δεκ. 06


«Κωνσταντινούπολη (AsiaNews) - ο Βενέδικτος και Βαρθολομαίος, εξετάζουν τη δυνατότητα να «ανοίξουν» μαζί τον επόμενο κύκλο των «επαφών» τους για να παρουσιάσουν την κοινή επιθυμία τους να ακολουθήσουν την πορεία της πλήρους («ολοκληρωμένης») κοινωνίας «να κοινωνούν» (σαν ομοτράπεζοι και όχι μόνο) από το ίδιο ποτήριο»). Σύμφωνα με τις πηγές από το οικουμενιστκό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, η νέα αυτή «επαφή» θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, στη Ραβένα (ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει) τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.»

Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι «ποιος» από τους δυο θα κάνει τον παπα και «ποιος» την πάπισσα! ..Ώστε σε μια από τις (άγονες μέχρι στιγμής αυτές) «επαφές» τους, να προκύψει τελικά το «ποθούμενό» τους, η τερατογέννηση δηλαδή του Αντίχριστου: της νέας ψευτοένωσης και υποταγής της Αλήθειας στο ψέμα, της Ορθοδοξίας στον παπισμό..

Ανεξάρτητα πάντως από τη «νύφη» και τον «γαμπρό», φαίνεται να «ελίσσεται» ο Χριστόδουλος (της γνωστής ομοφυλοφιλικής εκκλησίας της Ελλάδος, του Παντελεήμονα κ.λπ.). Τι ρόλο να παίζει άραγε αυτός; Αυτόν του βιάγκρα μήπως (τρομάρα του), προς βοήθεια του γηραιού γαμπρού; Ή μήπως το ρόλο αυτού που βαστάει «φανάρι», αλλά και του κουμπάρου που θα βαφτίσει τελικά και τον «προσδοκώμενό» τους να γεννηθεί από αυτούς, από την αισχρή τους αυτή μίξη (με την μέθοδο των τριών, του Ίψεν), Αντίχριστο;

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος σήμερα...

Έφτιαξε ένα οικουμενιστικό μπλογκ, έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τίτλο “OIKOYMENIΣMOΣ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”, και έλαβε αμέσως την απάντηση…

Σχόλια:

1. har Says:

Διαφωνώ αγαπητέ φίλε, αυτά τα περί οικουμενισμού δεν είναι Ορθόδοξα, δεν είναι Αποστολικά είναι παπικές δοξασίες και απ’ την ορθόδοξη πλευρά μας τα λεν ελάχιστοι μητροπολίτες που δεν φορούν μίτρα παρά μόνο… την παπική τιάρα.

Αν διαφωνούν ο δρόμος για το Βατικανό είναι ανοικτός, ποτέ κανείς μας δεν θα τους εμποδίσει να πάνε και εφ’ όσον πάνε, να μείνουν εκεί πλέον!

καλημέρα

Μαρτίου 22, 2010 at 10:21 πμ


2. oikoumenistis Says:

Kαι ποιός είσαι εσύ φίλε που κρίνεις τί είναι και τί δεν είναι ορθόδοξο; Βγήκες λίγο πιό έξω από τα στενά “εκκλησιαστικά” σου όρια να αφουγκραστείς τί λέει ο κοσμάκης και πώς η πλειοψηφία των συνανθρώπων μας επιθυμούν την προσέγγιση των εκκλησιών για μια καλύτερη συμβίωση; Και ποιός είστε εσείς και στέλνετε τους άλλους στο Βατικανό; Αυτά μας είπε ο Χριστός και οι Άγιοι Απόστολοι;

Μαρτίου 22, 2010 at 10:53 πμ


3. har Says:

Υπαρχουν φιλε μου Οικουμενικες συνοδοι που καταδικαζουν τον οικουμενισμο και τις Ενωσεις φαντάζομαι να τα ξέρεις.

Η ομαδα αυτη που επιθυμει να βάλει πόδι στην Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι οι περι τον παπα και ορισμενοι παπιζοντες δικοι μας, το συνολο ομως της Ελληνικης τουλαχιστον Εκκλησιας δεν επιθυμει τις “κακες” συναναστροφες με τους παπικους.

Ας καθίσουν εκει στα συνέδρια να εύχονται και να προσεύχονται με μάγους, με ινδους με επισκοπινες…

άστα σκέτα χάλια.

Ο Ιερωνυμος καλα κρατει, αλλα και
στην Κύπρο που πηγαν έφαγαν ΠΟΡΤΑ!

ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Μαρτίου 22, 2010 at 11:40 πμ

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ... Ιψενικός «γάμος» διασήμων («ορθόδοξου» με παπικό)!

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html