Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

«Ο Παπισμός είναι ρυθμιστής της εκλογής Αρχιεπισκόπου;»

Ο κ. Γ. Ζερβός, ο Διευθυντής και αρθογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος» (στο φύλλο της Παρασκευής, 14 Δεκεμβρίου 2007 της εφημερίδας), αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ (των εφημερίδων «Παρόν» και «Ελευθεροτυπία») σχετικό με την διαδοχολογία.

Αναφέρεται λοιπόν με τον ανωτέρω τίτλο (Ο Παπισμός είναι ρυθμιστής της εκλογής Αρχιεπισκόπου;), και καταλήγει στο συμπέρασμα:
«Το συμπέρασμα: Από τα δυο δημοσιεύματα, προκύπτει με σαφήνεια ότι οι αρχιεπισκοπικοί κύκλοι μεθοδεύουν τον «εξοστρακισμό» του Σπάρτης τον οποίον μέχρι χτες υποστήριζαν και προσχωρούν στην υποψηφιότητα του Δημητριάδος διότι αυτός μπορεί να συμπλεύσει μετά του οικουμενικού πατριαρχείου σε θέματα του οικουμενισμού (σ.σ. της Παν-Αίρεσης αυτής) και του παπισμού.».

Συμπέρασμα 2: Ποιοι «αρχιεπισκοπικοί κύκλοι»; Αφού δεν υπάρχει αρχιεπίσκοπος! Πρόκειται προφανώς για το μακρύ χέρι του Βαρθολομαίου (Τουρκίας και Βατικανού) που επιβάλει αρχιεπισκόπους στην Ελλάδα, που επιβάλει και την επιστροφή του κίναιδου Παντελεήμονα Μπεζενίτη στη μητρόπολη Αττικής.

Συμπέρασμα 3: ΠΟΙΟ "Σ Κ Α Τ Α", ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ποια κουσούρια απαιτούνται για να γίνει κάποιος μεγαλοπαπάς?

Δεν υπάρχουν σχόλια: